![]() |
şafak yıldızı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() şafak yıldızıMalzeme : 220 gr ![]() 80 gr ![]() 1/2 çay kaşığı rende limon kabuğu Az vanilya 1 bütün yumurta 300 gr ![]() Hazırlanısı: Küçük çukur bir kaba yağı, pudra şekerini, va*nilya ve limon kabuğunu koyup ağaç bir spatula ile 5 dakika iyice karıştırarak köpürtünüz ![]() ![]() ![]() Ucunda bir buçuk santim kutrunda tırtıllı düğ bulunan stkma torbasına bisküit hamurunu doldurup gayet hafif yağlanmış ve püskürtülür gibi un serpilmiş bir tepsiye yıldız biçimi veya yedi santim uzunluğunda veya midye biçimi sı*kıp 200 derece ortadan hızlı fırında 8-10 dakika pişiriniz ![]() Not: Bisküitlerin üzerine fırına koymadan ya*rımşar kiraz şekerlemesi veya yuvarlak kesilmiş portakal şekerlemesi koyabilir*siniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|