![]() |
Vişneli Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Sarma![]() Malzemeler: 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 4 yumurta 15 gr margarin 3 su bardağı tozşeker 2 çorba kaşığı ince çekilmiş antep fıstığı 2 su bardağı su 2 çorba kaşığı ince çekilmiş fındık içi 1 kase vişne reçeli Hazırlanışı: *Elenmiş un, kabartma tozu ve vanilyayı bir kapta harmanlayın ![]() ![]() ![]() ![]() *Dikdörtgen bir fırın tepsisinin içine yağlı kağıt serin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Kalan şeker (1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Pandispanyayı tezgahın üzerinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|