![]() |
Muzlu Kalp Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muzlu Kalp PastasıMalzemeler Pandispanya için: 8 Yumurta Akı, 8 Yumurta Sarısı 120 gr Toz Şeker 180 gr Un KREMA İÇİN: 1 Yumurta 75 gr Tozşeker 1 Çay Kaşığı Vanilya 50 gr Un 250 gr Süt 50 gr Margarin 5 Muz 300 gr Çırpılmış Kremşanti Tarifi : Pandispanyayı hazırlamak için; yumurta aklarına tozşekeri ilave edip iyice koyulaşıncaya kadar mikserle çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlı kağıt üzerine aynı büyüklükte 3 adet kalp şekli çizip bir fırın tepsisine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kremayı hazırlamak için yumurta, tozşeker ve vanilyayı bir tencereye alıp benmari usulü ısıtarak un ilave edip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kalp şeklindeki pandispanyaların birini düz bir tepsiye yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Turtayı buzdolabından çıkarıp üzerini ve yan kısımlarını krem şanti ile kaplayın ![]() ![]() Dikkat Hazır pandispanya alıp kalp şeklinde keserek kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|