![]() |
Meyveli Alman Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Alman PastasıMeyveli Alman Pastası Tarifi - Meyveli Alman Pastası Yapılışı - Meyveli Alman Pastası Nasıl Yapılır - Oktay Usta Meyveli Alman Pastası Malzemeler: 5 Su B ![]() Yarım Pk ![]() 2 Yumurta 1 Çay B ![]() 1 Çay B ![]() 1 Çay B ![]() 2 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() 2 Çorba K ![]() 1 Fiske Tuz Kreması İçin: 3,5 Su B ![]() 1 Su B ![]() 2 Yumurta Sarısı 4 Çorba K ![]() 1 Tatlı K ![]() 2 Çorba K ![]() Üzeri İçin: Muz Mandalina Pudra Şekeri Hazırlanışı: Süt ve şekeri tencerenin içine alıp çırpma teli ile karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() Un ve nişasta koyup koyu bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() Sütü döküp elimizle mayayı çözüyoruz ![]() ![]() ![]() Yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişen hamurları fırından çıkarıp soğumaya bırakıyoruz ![]() ![]() ![]() Soğuyan ekmekleri ortadan ikiye eğik bir şekilde tam olarak ayırmadan kesiyoruz ![]() ![]() ![]() Servis tabağına diziyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|