Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mereng, pasta, turunçlu

Turunçlu Mereng Pasta

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turunçlu Mereng Pasta



Malzemeler:

1 adet pasta keki

1 poşet toz şanti

1 su bsüt

1 kase turunç reçeli

Merengi için:


3 yumurta akı

1 su btoz şeker

Hazırlanışı :

Merengi için 3 yumurta akı ve toz şekeri iyice köpürtün

Hazırlanışı:


Birinci pasta kekini servis tabağına alın Turunç reçelinin şerbetini sulandırarak açıyoruz Pasta kekini bu şurupla ıslatın Daha sonra üzerini çırpılmış şantinin yarısı ile sıvayın Daha sonra üzerine turunç reçelinin tanelerini ekleyin Kalan şanti ile üzerini kaplayın İkinci pasta kekini de üzerine kapatarak tekrar ıslatın Üzerini başta hazırladığınız mereng ile kaplayın Kalanı ile de süsleyerek soğuk servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.