![]() |
Gül Yapraklı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Yapraklı Pastamısır nişastası pastası - gül pastası - gül reçelli pasta MALZEMESİ: (6-8 kişilik) 8 yumurta 150 gr, pudra şekeri 100 gr ![]() gülsuyu 10 çorba kaşığı gül reçeli 150 gr ![]() gül yaprağı ![]() YAPILIŞI Bir kabın içinde yumurtaların 6 tanesinin beyazlarıyla sarılarını ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz dinlendirdikten sonra pastayı kalıptan çıkarıp düz bir servis tabağının içine koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastanın arasını bir bıçak yardımıyla keserek içine hazırladığınız kremayı, biraz soğuduktan sonra sürün ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|