![]() |
KESTANELI TART |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KESTANELI TART[schild]MALZEMELER[/schild] 1 adet yumurta 1 su bardağı un 1/2 su bardağı tozşeker 200 gr kestaneli krema 5 çorbakaşığı tereyağ (veya margarin) 1 su bardağı hindistancevizi rendesi tarçın 4 Kişilik [schild]HAZIRLANIŞI[/schild] Una 5 çorbakaşığı tozşekeri katıp, karıştırıp bir masanın üstüne yayın ![]() yumurta sarısı ile eritilmiş margarin veya tereyağını yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu esnada bir kabın içinde tarçın ile kestaneli kremayı karıştırın ![]() ![]() ![]() Çöreklerin üst kısmı altın sarısı bir renk alıncaya dek çörekleri fırında bekletin daha sonra çıkarın ve üzerlerine tarçın serpip soğumaya bırakın ![]() |
![]() |
![]() |
|