![]() |
EKMEK SUFLESI |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() EKMEK SUFLESI[schild]MALZEMELER[/schild] 4 adet soğan 1 demet maydanoz 1 su bardağı süt 3 ![]() 12 dilim ufak bayat ekmek 250 gr taze çiftlik mantarı 1 kahve kaşığı pul kırmızı biber 2 çay bardağı kaşar peyniri rendesi tuz [schild]HAZIRLANIŞI[/schild] Ekmeklerin her iki tarafı hafif sararıncaya dek, teflon tavada kızartın ![]() ![]() ![]() Bir kaşık tereyağı ile bir kalıbı yağlayıp, içine bu kanşımı boşaltın ve ince ince doğradığınız maydanozu serpin, üzerine ekmekleri dizip kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|