YALANCI SU BÖREGI |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
YALANCI SU BÖREGIYALANCI SU BÖREGI 5 adet hazir yufkayi 1 cay bardagi sivi yag 4 yumurta 1 litre süt 400 g beyaz peynir tuz 5 adet hazir yufkayi ufalayin bunlarin hepsini varsa bir teflon tepsisine koyun, pisdikden sonra yapismamasi icindir, yoksada yagli kiyagitda kullanabilirsiniz 1 litre sütü 4 yumurta ile cirpin ve 1 cay bardagi yag ile ufalanmis yufkalarin üzerine dökün Beyaz peyniride icine rendeleyin ve tad vermesi icin tuz koyun ama fazla kacirmayin Bunlar hepsini karistirin güzelcene ve bir gece buzdalabinda bekletin ondan sonra üstü güzelcene kizarana kadar 200 derece civarinda pisirin Cok güzel oluyor Simdiden Afiyet olsun |
|