![]() |
Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma![]() Malzemeler 1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Barbunya 1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Nohut 1 kuru soğan 3 yemek kaşığı un Tuz ve karabiber Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı Soğanı ayıklayıp büyük dilimlere parçalayın ![]() 1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Barbunya ve 1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Nohut ile birlikte rendelediğiniz kuru soğanı robotta püre haline gelinceye kadar karıştırın ![]() Un, tuz ve karabiber ekleyip, hamur haline getirin ![]() ![]() Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|