Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunyalı, hamur, kızartma, nohutlu

Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma




Malzemeler

1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Barbunya
1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Nohut
1 kuru soğan
3 yemek kaşığı un
Tuz ve karabiber
Kızartmak için sıvıyağ


Hazırlanışı

Soğanı ayıklayıp büyük dilimlere parçalayın
1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Barbunya ve 1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Nohut ile birlikte rendelediğiniz kuru soğanı robotta püre haline gelinceye kadar karıştırın
Un, tuz ve karabiber ekleyip, hamur haline getirin Bu hamurdan küçük parçalar alıp, köfte şekline getirin ve kızgın yağda kızartın
Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.