Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberli, etli, pay

ETLI - BIBERLI PAY

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ETLI - BIBERLI PAY



[schild]MALZEMELER[/schild]

5 adet yufka
675 gr kuşbaşı
2 çorbakaşığı un
2 adet sivribiber
200 gr dolma fıstığı
2 çorbakaşığı soya sosu
1 çorbakaşığı zeytinyağı
2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ
15 çorbakaşığı tereyağ veya margarin
karabiber
4 Kişilik


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın Unla karabiberi karıştırıp, içine et parçalarını katın ve iyice yoğurun
Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin Doğranmış biberleri, dolma fıstığını ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha ağzını kapatarak pişirin Soğumaya bırakın
Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun Eritilmiş yağı üzerine döktükten sonra 20-25 dakika pişirin Arzuya göre üzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.