![]() |
KABAKLı ERIŞTE |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KABAKLı ERIŞTE[schild]MALZEMELER[/schild] 350 gr erişte 8 adet küçük boy kabak 3 çorbakaşığı zeytinyağı 2 çorbakaşığı rendelenmiş parmezan peyniri (veya eski kaşar) 10 adet iri yapraklı frenk fesleğeni 1 çaykaşığının ucunu dolduracak kadar zerdeçal 2 diş sarımsak tuz, karabiber 4 Kişilik [schild]HAZIRLANIŞI[/schild] Kabakları yıkadıktan sonra uçlarını kesin ve halka şeklinde doğrayın ![]() koyduğunuz zeytinyağında sarımsakları öldürün, sonra yağdan çıkarın ![]() ![]() ![]() Makarnayı tuzlu, bol suda, diri kalacak şekilde haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|