![]() |
Fırında Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında MantıMalzemeler : • 1 su bardağı süt, • Bir tatlı kaşığı tuz, • Aldığı kadar un ![]() İÇİ İÇİN: • 250 gr ![]() • 1 adet soğan, • 1 tatlı kaşığı tuz, karabiber ![]() ÜZERİ İÇİN: • 1 kase yoğurt, • 4 diş sarımsak, • 1 çorba kaşığı tereyağ, • 2 su bardağı et suyu, • 1 çorba kaşığı nane ve kırmızıbiber ![]() Hazırlanışı : Hamuru hazırlamak için sütü bir kaseye koyun üzerine unu ve tuzu ekleyip yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru büyük bir dikdörtgen şeklinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsaklı yoğurdu,naneyi ve kırmızıbiberi tereyağında yakıp mantının üzerine dökerek servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|