Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cin, keseleri, kızarmış

Kızarmış Çin Keseleri

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızarmış Çin Keseleri




Malzemeler:


1 su bardağı yoğurt

4 yemek kaşığı süt

4 yemek kaşığı sıvı yağ

Yeteri kadar tuz

1 paket kabartma tozu

1,5 su bardağı un

İçi için :

1 yemek kaşığı soya sosu

1 adet ince kıyılmış kırmızı soğan

Garnitür : Turp ve kırmızı soğan



HAZIRLANIŞI :

Unu, tuzu, kabartma tozunu bir kaba eleyin l su bardağı yoğurt, 4 yemek kaşığı süt ve 4 yemek kaşığı sıvı yağı ilave edip hamur yoğurun Hamuru 5 dakika dinlendirin

Sonra l cm kalınlığında bir hamur açıp yuvarlak kalıplarla kesin İnce doğranmış soğanı, soya sosu ile karıştırıp bu hamurların ortasına koyun Hamurları ortasından boğun

Orta kızgınlıktaki yağın içerisine atın Altın sarısı olana kadar kızartın Sıcak veya soğuk olarak isteğe göre servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.