![]() |
Kızarmış Çin Keseleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızarmış Çin KeseleriMalzemeler: 1 su bardağı yoğurt 4 yemek kaşığı süt 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yeteri kadar tuz 1 paket kabartma tozu 1,5 su bardağı un İçi için : 1 yemek kaşığı soya sosu 1 adet ince kıyılmış kırmızı soğan Garnitür : Turp ve kırmızı soğan HAZIRLANIŞI : Unu, tuzu, kabartma tozunu bir kaba eleyin ![]() ![]() ![]() Sonra l cm kalınlığında bir hamur açıp yuvarlak kalıplarla kesin ![]() ![]() ![]() Orta kızgınlıktaki yağın içerisine atın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|