Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamur, kizartmasi

Hamur Kizartmasi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hamur Kizartmasi







Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay


Tavsiyeler:

isterseniz ufak parcalar seklinde de kizartabilirsiniz fakat keserseniz daha iyi sonuc elde edersinizhamuru buzdolabinda bikac gun saklayabilirsiniz


Malzemeler:

1 su bardagi yogurt
1 yemek kasigi sivi yag
1
yumurta
1 cay kasigi karbonat
Tuz
Aldigi kadar un
kizartmak için,2 su bardagi ayçiçek veya misirözü yagi


Yapilis Tarifi:

Un disinda hamur için gereken malzemeleri karistirin Alabildigi kadar un ile cok sert olmayan bir hamur yogurunhamuru biraz bekletin ve hamurdan parcalar kopartin, 1cm kalinliginda acin hamurdan kareler kesin ve derin bir tavada bol kizgin yagda kizartin
Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.