![]() |
Bademli Milföy Kalpler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Milföy KalplerMalzemeler: 2 yumurta beyazı 1 tatlı kaşığı limon suyu 10 ml ![]() 200 gr ![]() 2 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 320 gr ![]() 150 gr ![]() Kırmızı ve portakal rengi gıda boyası Tuz Tarifi: Derin bir kapta yumurta beyazlarını, bir tutam tuzu, limon ve portakal suyunu mikserle katı çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru dörde bölün, parçaları 2 şeffaf folyo arasında 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spatula ile ızgaranın üstüne alın ve soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|