![]() |
KREP GRATEN |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KREP GRATENKREP GRATEN Malzemeler ; 4 kişi - 12 krep için 250 gr Süt, 150 gr Un, 2 adet Yumurta, Zeytinyağ, yarım çay kaşığı Tuz İÇ MALZEME Beşamel sos (½ Kg süt ile yapılmış), 2 Yumurta, 1 kaşık Çiğ Krema, 3 dilim pişmiş Jambon ya da Salam, 125 gr taze kaşar ya da permessan peyniri, Tuz ve Kırmızı Bibe Derin bir kaba, önce unu, sütü ve önceden çırpılmış yumurtaları ve yarım çay kaşığı tuz ekleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos hazırlayın ![]() ![]() ![]() Tavaya ancak yağlayacak düzeyde yağ koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bir krepin içine, daha önce hazırlamış olduğunuz beşamelli karışımdan bir yemek kaşığı koyup iyice yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak sıcak servis yapın Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|