![]() |
KIYMALI PİZZA (HAZIR YUFKADAN) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KIYMALI PİZZA (HAZIR YUFKADAN)malzemeler ![]() 3 yufka 250 gr ![]() 2 Çorba kaşığı salça 1 avuç kaşar peyniri rendesi 2/3 caY bardağı sıvıyağ 1 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı kekik 1 orta boy soğan 2 diş sarmısak yapılışı ![]() Rendelenmiş soğan, un ve yağı bir tencereye koyunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkanın düzgün olanını yağlanmış fırın tepsisine kenarları sarkacak şekilde yerleştiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine kıymalı içi yayıp, onun da üzerine kaşar peyniri rendesi serpiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|