Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ballı, pofuduklar

Ballı Pofuduklar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Pofuduklar



Ballı Pofuduklar Tarifi - Ballı Pofuduklar Nasıl Yapılır - Ballı Pofuduklar Malzemeleri
Ballı Pofuduklar


1 su bardağı yoğurt

1 çay kaşığı karbonat

2 çorba kaşığı limon suyu

Tuz

Aldığı kadar un

Kızartmak için:

Sıvıyağ

Üzerine:

4-5 çorba kaşığı bal


Yoğurdu geniş bir kaba alın Limon suyu, tuz ve karbonatı ilave edip karıştırın Üzerine unu azar azar ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın Hamuru merdane ile yanm cm kalınlığında açın Üç parmak eninde baklava dilimleri kesin Kızgın yağda arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın Üzerine bal dökerek servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.