![]() |
LAZ BÖREĞİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() LAZ BÖREĞİnormal Baklava yufkasi: 1/2 kg Un 3 adet Yumurta 1 Çay Bardağı Süt 1 Çay Bardağı Sıvıyağ 1 Tutam Tuz 3 Çorba Kaşığı Yoğurt Yufkaları Açmak İçin 1 Kase Nişasta İçine: 1 Paket Margarin 1/2 kg Ceviz 38 yumak olacak ![]() ![]() Muhallebisi icin: 14 kaşık şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un 1 lt süt 3 yumurta 1 yemek kasigi yogurt Yapilis: Yumurta hariç tüm malzeme karıştırılıp muhallebi gibi pişirilir ![]() ![]() Her yumak açılıp tepsiye dizilip her katı yağlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|