Mayonezli Tavuklu Ekmek (6 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mayonezli Tavuklu Ekmek (6 Kişilik)Malzemeler 1 adet esmer ekmek 1 adet portakal 2 adet tavuk göğüs fileto 1 çay kaşığı kişniş 1 çay bardağı tat mayonez 1 tatlı kaşığı köri 3 sap nane Tarifi Ekmeğin üzerini keserek kapak şeklinde çıkartın İçini boşaltın![]() Tavuk göğsünü haşlayıp, soğuduktan sonra iri parçalara ayırın ![]() Portakalın kabuğunu beyaz kısmıyla birlikte keserek soyun Dilimledikten sonra zarlarını çıkarın![]() Mayonez, köri, kişniş ve tavuk parçalarını karıştırın Hazırladığınız tavuklu karışımı ekmeğin içine doldurduktan sonra, portakal dilimleri ve taze nane yapraklarıyla süsleyin![]() Üzerini kapak gibi çıkardığınız ekmekle kapatın, alüminyum folyoya sarın Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın alıntı |
|
|
|