![]() |
Pırasalı Üçgen Arnavut Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pırasalı Üçgen Arnavut Böreği![]() Malzemeler: 5 su b ![]() 1 tatlı k ![]() ılık su İç harcı için: 1 kg ![]() 50 gr ![]() 1 çorba k ![]() 1 çorba k ![]() sıvıyağ tuz, karabiber Arakatlar için: Sıvıyağ Üzeri için: 1 yumurta Hazırlanışı: Karıştırma kabına 5 su bardağı unu alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç harcı için ise pırasaları ince olarak kesin ![]() ![]() ![]() gr ![]() ![]() ![]() Daha sonra kat kat olan hamurları 12 adet olacak şeklide 2 ayrı 12 adetli hamur elde edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|