Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaşarlı, pide, sucuklu

Sucuklu ve Kaşarlı Pide

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sucuklu ve Kaşarlı Pide



Malzemeler:


1 neskafe fincanı ılık süt,

2 neskafe fincanı ılık su,

4-5 çorba kaşığı sıvı yağ,

1 çay kaşığı tuz,

1 tatlı kaşığı şeker,

1 paket kuru maya, (kenton),

aldığı kadar un
İç malzemeleri:


yeteri kadar örgü peyniri,

1 su bardağı kadar kaşar rendesi,

1 su bardağı kadar küp doğranmış sucuk,

4-5 tane sivri biber,

1 tane domates,
Hazırlanışı:


Öncelikle yumuşak bir hamur yapın ve hamur iki katı olana kadar mayalandırın Diğer taraftan iç malzeleri hazırlayın Mayalan hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparın ve oval bir şekilde açın üzerine lif lif ayırdığınız örgü peynirleri koyup, kup doğranmış sucukları ve kaşar rendesini de koyduktan sonra hamurun yan kısımlarını 1 cm kadar içe doğru katlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye biraz sündürerek koyun Üzerine sivri biber ve domates dilimi koyup 180 derecelik fırında pidelerinizi pişirin Pişen pidelerin yan kısımlarına tereyağ veya margarın sürüp afiyetle yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.