Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ayva, kaysılı, poğaça, reçelli

Kaysılı Ve Ayva Reçelli Poğaça

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaysılı Ve Ayva Reçelli Poğaça





Malzemeler:


3 subardagi un

1 yumurta

1 paket maya

1 caybardagi ilik sut

bir tutam tuz

yarim caybardagi seker

50 gr eritilmis tereyag

Kaysi

Ayva Receli

Siviyag

Yapilisi


Un, maya, tuz ve seker karistilir Tereyag eritilir, sut azicik isitilir ve ilave edilir, yumurtayi da ekledikten sonra yogrulur ve uzerini kapatip 1 saat ilik ortamda bekletilir Bu arada kaysileri az suyla kaynatilir Hamur dan parcalar koparip acilir kaysiyi acip arasina 1 caykasigi ayvareceli koyulur ve hamurun icine koyulur kapatilir Hepsini yaglanmis tepsiye dizip siviyag ustune surulur ve 180 derecede isitilmis firina verilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.