![]() |
Haşhaşlı Ağzı Açık Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşhaşlı Ağzı Açık BörekHaşhaşlı Börek Tarifi - Ağzı Açık Börek - Haşhaşlı Börek Yapılış Tarifi Malzemeler: 4 su bardağı un 1 su bardağı dövülmüş haşhaş Yarım su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yeterli miktarda su İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet soğan 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı kuru nane (silme) Yeteri kadar tuz karabiber Hazırlanışı: Elenmiş un, tuz ve su ile hamur yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|