Kahvaltılık Paçanga Böreği Nasıl Yapılır |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahvaltılık Paçanga Böreği Nasıl Yapılırpaçanga böreği tarifi - pastırmalı paçanga böreğiMalzemeler: 2 Adet yufka 150 gr pastırma 200 gr rende kaşar 1 Adet domates 1 Adet çeliston biber 1 Tutam maydanoz Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı: Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin Pastırmaları ince ince dilimleyin ve doğradığınız biber ve domatesle teflon tavaya koyarak 1-2 dakika sote edin Soğuyunca kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin Yufkayı kalın bir sigara böreği şeklinde sarın Tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam edin Yufkalar bittikten sonra kızgın yağa atarak altlı üstlü kızartın Soğutmadan ikiye bölerek sıcak olarak servis yapın alıntı |
|