Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga BöreğiKaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Tarifi - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Yapılışı - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Nasıl Yapılır - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Malzemeleri Malzeme Listesi 4 Yufka 100 gr sucuk 150 gram kaşar peyniri 2 domates 2 biber 1 tutam maydanoz 1 yumurta tuz karabiber Kızartmak İçin: Zeytinyağı Hazırlanışı: Sucukları doğrayıp karıştırma kabına alıyoruz Kabuğu soyulmuş ve biberi doğrayıp katıyoruz Maydanozu ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz Kaşar peynirini rendeliyoruz İç harca katıp karıştırıyoruz Yufkayı iki kat olarak üst üste koyuyoruz 4'e bölüyoruz Geniş kısımlarına harcımızdan koyup sarıyoruz 1 yumurtayı kaseye kırıp çırpıyoruz Yufkaların uç kısımlarını yumurtaya bulayıp kapatıyoruz Böreklerimiziz kızgın yağda kızartıp servis ediyoruz |
|