![]() |
Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga BöreğiKaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Tarifi - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Yapılışı - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Nasıl Yapılır - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Malzemeleri Malzeme Listesi 4 Yufka 100 gr sucuk 150 gram kaşar peyniri 2 domates 2 biber 1 tutam maydanoz 1 yumurta tuz karabiber Kızartmak İçin: Zeytinyağı Hazırlanışı: Sucukları doğrayıp karıştırma kabına alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İç harca katıp karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() 1 yumurtayı kaseye kırıp çırpıyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|