![]() |
Katlı Rulo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Katlı RuloKatlı Rulo tarifi - Katlı Rulo yapilisi ![]() Malzemeler: 6 su bardağı un 1 paket Maya 1 çay kaşığı toz şeker 2 çay kaşığı tuz 2 su bardağı ılık süt 100 g eritilmiş margarin 1 çay bardağı sıvı yağ İç malzeme 1: 250 g haşhaş ezmesi 1çay bardağı dövülmüş ceviz İç malzeme 2: 2 adet haşlanmış rendelenmiş patates Baharat İç malzeme 3: 300 g lor / peynir Kıyılmış maydanoz İç malzeme 4: 250 g zeytin ezmesi Hazırlanışı: Hamur: Un ve mayayı karıştırın ![]() ![]() Hamuru ceviz büyüklüğünde toplara ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 30 dakika |
![]() |
![]() |
|