Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartması, patates, yaparken

Patates kızartması yaparken

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patates kızartması yaparken



Patates kızartmasında önemli olan kızartmanın lezzeti ve aynı yağın yeniden yemekler veya kızartmalar için kullanılabilmesidir Yapacağınız şey şu:


Harlı ateş yağın en büyük düşmanıdır Yapısını değiştirir, mideye zararlı hale getirir Doğradığınız patatesleri çok kızgın bir yağ içine değil, normal yanmış yağın içine koyun Yani yağ tavada cızırdayıp yanık kokusu çıkarmadan patatesleri içine atın




Patatesler biraz kızarınca çıkarın Büyücek bir tabağa alın Birkaç dakika bekletin sonra yeniden yağa koyun Bu sırada ince doğranmış bir diş sarımsak da eklerseniz kızartmanız daha lezzetli olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.