![]() |
BUZDOLABI REHBERİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BUZDOLABI REHBERİTazeliklerini uzun süre korumaları istenen yiyecek ve içecekleri sadece buzdolabına yerleştirmek yetmez; peynirin de, çileğin de, çiğ etin bozulmadan saklanması için de favori 'mekanı' var ![]() Üst Raf: Peynir, pişmiş yemek, salata, tütsülenmiş balık ve et üste konmalı ![]() ![]() Orta Raf: Süt, süzme yoğurt, yoğurt, krema ve taze peynirin yeri buzdolabının orta rafları ![]() ![]() Sebzelik: Çilek, böğürtlen, mantar, yeşil salata, yaprakıl sebzeler, maydanoz, taze nane, dereotu gibi yeşilliklerin yeri sebzelik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapı: Tereyağ, margarin, yumurta, açılmış reçel kavanozları, içecekler, salata sosları vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|