Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkinda, yumurta

Yumurta Hakkinda

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yumurta Hakkinda

slm arkadaşlar ben buraya yeni katıldım güzel konulara deginmişsiniz ama benim konum biraz size göre farklı olacak hepimizin günlük hayatda karşılastıgı ve severek yediği eger ögrenciyse mecburen yediği yumurtadan yani sizden yardım istiyecem yumurtanın tazelik ve bayatlık testi hakkında ben bu testi biliyorum eminim hepinizinde fikri vardır ama benim istediğim buna dair elinizde resimler varsa bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden cok sağolun

yumurta,yumurta resmi,yumurta çeşitleri,yumurta nedir,yumurta gibi,yumurta fiyatları,yumurta üretimi,tavuk yumurta,yumurta tavukçuluk,cp yumurta,yumurta civciv,yumurta tarif,yumurta üretim,türkiye yumurta,yumurta tarifleri,yumurta tarifi,yumurta hastalıkları,yumurta vitamin,yumurta yemek,yumurta makinası,şeker yumurta,yumurta nasıl,yumurta tedavisi,balık yumurta,yumurta resimleri,gebelik yumurta,yumurta oyunlar,yumurta yapımı,

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com