Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
noktaları, paparanın, püf, sebzeli

Sebzeli Paparanın Püf Noktaları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Paparanın Püf Noktaları



sebzeli papara nasıl yapılır - papara yapmanın püf noktaları
Paparada kış sebzelerinin hepsini kullanmanız mümkündür


Ancak bu sebzeleri çok küçük parçalar halinde doğramanız gereklidir



Sebzeleri düz suda haşladıktan sonra süzgeçten geçirerek püresini muhafaza edin


Bu püre et suyu ile birleştiğinde çok lezzetli bir çorba elde edilmiş olacaktır



Sebzeleri haşlarken suyun üzerinde meydana gelecek olan köpüğü bir süzgeç ile ara sıra almalısınız



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.