Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ceviz, çıkar, eldeki, lekesi

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Eldeki Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar



Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar - Ellerdeki Ceviz Lekesini Çıkarmak İçin Neyapılmalı


Bağında bahçesinde yada köyünde ceviz ağacı olanlar eylül ayının gelmesiyle ceviz toplamaya başladı ve büyük bir çoğunluğunun elleri yeşil leke bulaştıee bugün arife yarın bayram toplum içine nasıl çıkarım diye düşenenler vardır elbet benim gibibenim ellerimde şu an simsiyah insan içine çıkmaya utanıyorum desem abartmış olmamNasıl çıkar bu leke nasıl çıkar diye araştırıp düşünüp duruyordum önce alkol denedim sonra tinerle kolanyayla ozonla bile denedim ama çıkmıyor daha sonra sirkeyle çıktığını duydum ve gerçektende işe yarıyor tamamen çıkartmıyor ama çok etkili olduuğunu göreceksinizVakit kaybetmeden hemen deneyin derim Bir tutam pamuğa sirkeyi dökün ve 1-2 dakika bekleyin pamuk iyice çeksin sonra elinize sürün bastıra bastıra iz olan yere pamuğu büyük tutarsanız daha iyi olur çıktığını göreceksiniz pamuğun rengi bile değişiyor



alinti

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.