Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartma, noksası, püf, yapmanın

Kızartma Yapmanın Püf Noksası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızartma Yapmanın Püf Noksası



sağlıklı kızartma yapmanın püf noktası - leziz kızartma nasıl yapılır - kızartmanın püf noktaları


Kızartmaların sağlık açısından pek tavsiye edilmediğini biliyoruz İlle de canınız yemek isterse sağlıklı kızartma yapmanın püf noksası var:


Yiyeceklerinizi önce yumurtaya sonra da galeta ununa batırın ve on beş dakika buzdolabında bekletip öyle kızartın


Kızartmalarınız böylece hem daha leziz olacak hem de daha az kalori ve yağ içerecektir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.