![]() |
Balığın Güzel Kızarması için Neler Yapılmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balığın Güzel Kızarması için Neler Yapılmalıbalığın iyi kızarması için püf noktaları - balık nasıl kızartılır - balık pişirmenin incelikleri Kızartmalarda tavaya konan yağın uygun sıcaklığa gelmesi gerekiyor, yağın kızgın olup olmadığının, balık kuyruğunu yağa batırın , batırıldıktan sonra 3 saniye içinde kuyruk sararıp kırılıyorsa yağın tam kıvamına gelmiştir ![]() Balıkları mısır unuyla kızartırsanız çok nefis oluyor ![]() Kızartma yağı bir kez kullanılmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|