Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberiyeli, tavuk

Biberiyeli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberiyeli Tavuk



Malzemeler:

250 gr kuşbaşı tavuk

80 gr kuru soğan

1 diş sarımsak

4 gr biberiye

10 ml yoğurt suyu


Hazırlanışı:

Kuşbaşı tavukları kapaklı cam bir kaba alın Soğanı iri parçalar halinde doğrayın, tavuklarla harmanlayın Sarımsağı ince kıyın malzemeye ekleyin Son olarak biberiye ve yoğurt suyunu da katıp karıştırın Kabın kapağını kapayın Buzdolabında bir kaç saat bekletin Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın kenarlarını sıkıca kapatın 220 derecedeki fırında 30-35 dk kadar pişirin Sıcak servis yapın

Bir Posiyonun Besin Değerleri:

Enerji (kcal): 162

Protein (gr): 29,5

Yağ (gram): 2,1

Karbonhidrat (gr): 4,5

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.