Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, çipura

Çipura Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çipura Buğulama



Çipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Nasıl Yapılır - Çipura Buğulama Malzemeleri
Çipura Buğulama (diyet)


Malzemeler:

3 adet çipura

3 adet soğan

Yarım demet maydanoz

2 adet defne yaprağı

3 adet domates

1 adet limon

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz karabiber


Hazırlanışı:

Balıkları ayıklayıp yıkayın Çelik tencereye yerleştirin Soğanları piyazlık kıyın Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin Zeytinyağı ve bir kahve fincanı su ve defneyaprağını ilave edin Tencerenin ağzını bir folyo ile kapatın Üzerine bıçak yardımıyla bir delik açın Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişirin Sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.