Sebzeli Tavuk Haşlama |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Tavuk HaşlamaSebzeli Tavuk Haşlama Tarifi - Sebzeli Tavuk Haşlama Yapılışı - Sebzeli Tavuk Haşlama Nasıl Yapılır - Sebzeli Tavuk Haşlama Malzemeleri 2 kişilik 250 gram tavuk eti 50 gr mantar 2 adet sivribiber 2 diş sarımsak 7-8 adet kiraz domates Tuz Karabiber 2 çorba kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı su Yarım demet dereotu Tavuk ve mantarları küp doğrayın, înce doğranmış sivribiberle beraber, doğranmış tavuk ve mantarları bir tencereye aktarın înce kıyılmış sarımsakları ve kiraz domatesleri ekleyin Tuzunu ve karabiberini ayarlayın Üzerine 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve yarım su bardağı su katın Tenceredeki sebzeler ve özellikle tavuklar pişene dek 10-15 dakika pişirin Dereotuyla süsleyip, servis yapın |
|