![]() |
Sebzeli Tavuk Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Tavuk HaşlamaSebzeli Tavuk Haşlama Tarifi - Sebzeli Tavuk Haşlama Yapılışı - Sebzeli Tavuk Haşlama Nasıl Yapılır - Sebzeli Tavuk Haşlama Malzemeleri 2 kişilik 250 gram tavuk eti 50 gr mantar 2 adet sivribiber 2 diş sarımsak 7-8 adet kiraz domates Tuz Karabiber 2 çorba kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı su Yarım demet dereotu Tavuk ve mantarları küp doğrayın, înce doğranmış sivribiberle beraber, doğranmış tavuk ve mantarları bir tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|