![]() |
Keçi Peynirli Tatlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçi Peynirli TatlıKeçi Peynirli Tatlı Tarifi - Keçi Peynirli Tatlı Nasıl Yapılır - Keçi Peynirli Tatlı Malzemeleri Keçi Peynirli Tatlı 200 gr ![]() 1 adet portakal 200 gr ![]() 50 gr ![]() Taze nane Portakalın kabuğunu soyup ince dilimlere ayırarak filetolar çıkarın ![]() Böğürtlenleri yıkayın ve süzülmeye bırakın ![]() ![]() Tabağa, keçi peyniri dilimleri, portakal filetoları ve böğürtleni koyun, balı gezdirin ![]() ![]() Not: Peyniri buzlukta veya üst raflarda saklamayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|