Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, yufkalı

Yufkalı Kabak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yufkalı Kabak



Malzemeler


2 adet yufka

4 kabak

4 çorba kaşığı sıvı yağ

1 çay bardağı süt

50 gr kaşarpeyniri

2 yumurta

Yapılışı:


Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.