Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, tavuk

Haşlama Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Tavuk



Haşlama Tavuk Tarifi - Haşlama Tavuk Nasıl Yapılır - Haşlama Tavuk Malzemeleri



2 adet ince dövülmüş tavukgöğsü

2 adet közlenmiş kırmızıbiber

Tuz, karabiber

Sosu için:

1 çorba kaşığı zeytinyağı

2 adet domates


Tencereye 3 su bardağı kadar su koyup kaynatın Tavuk etlerini 3 parmak eninde kesin Bir ucuna közlenmiş ve dilimlenmiş kırmızıbiberi katıp rulo yapın Alüminyum folyo kâğıdına şeker paketi gibi sarın Kaynayan suyun içine katıp 15 dakika haşlayın Tavaya sosu için rendelenmiş domatesi koyup üzerine zeytinyağı ekleyip 5 dakika pişirin Tavuk paketlerini dikkatlice çıkartın Dilimleyip sosla beraber servise sunun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.