Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbasi, tavuk

Tavuk Corbasi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Corbasi



bir adet tavuk göğüs
iki yemek kaşığı un
acılı yada acısız biber
tavuk suyu
salça
sıvı yağ
tuz




Tavuk iyice pişene kadar göğsü haşlanır Tavuk haşlanırken un kavrulur Pembeleşen un bir tabağa soğuması için konulur Haşlanan tavuk küçük parçalara ayrılır ve didiklenir Başka bir kaba sıvı yağ konulur salça kavrulur Bunun içine didiklenmiş tavuklar konur ve karıştırılır salçanın eşit dağılımından sonra kavrulan un da buna eklenir ve karıştırılır İçine tuz, biber ve tavuk suyu eklenerek karıştırılır Beş dakika kaynatılırServis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.