Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbası, kefal, turşulu

Turşulu Kefal Çorbası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşulu Kefal Çorbası



MALZEMELER:


3 adet iri kefal balığı

250 gram karışık turşu

1 çay bardağı ayçiçek yağı

1 limon

1 kaşık nişasta

Maydanoz


TARİFİ:


Balıkları ayıklayın ve az tuzlu suda 15 dakika haşlayın Etleri ayıklayın ve ulak ufak doğrayın Ayrı bir kapta turşuları ince ince doğrayarak yağda kavurun ve balık suyuna ilave edin


Etleri de kattıktan sonra nişastayı soğuk suyla eritip limonla beraber karıştırın Bir taşım kaynatın Maydanozu da doğrayın ve sıcak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.