![]() |
Havuç Çorbası 14 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç Çorbası 14Havuç Çorbası 14 Tarifi - Havuç Çorbası Yapılışı - Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Havuç Çorbası Malzemeleri 8 bardak et suyu 300 gr havuç (4 büyük) 30 gr margarin (1/2 çorba kaşığı) 1 bardak su Tuz 180 gr süt (3/4 bardak) 60 gr margarin (3 çorba kaşığı) 75 gr un (1+1/2 kahve fincanı) 3 yumurtanın sarısı Bir tencereye margarin ile üstleri kazınmış küçük küçük doğranmış havuçlar konarak 5 dakika kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() Bu havuç püresine azar azar et suyu katılır ve püreye yedilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra üç kepçe kaynamakta olan çorbadan kuşaneye boşaltılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|