![]() |
Havuç Çorbası 15 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç Çorbası 15Havuç Çorbası 15 Tarifi - Havuç Çorbası Yapılışı - Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Havuç Çorbası Malzemeleri 45 gr (3 çorba kaşığı) tereyağı 500 gr havuç (kazınmış ve irice rendelenmiş) 250 gr patates (kabukları soyulup küçük doğranmış) 1 küçük soğan (ince doğranmış) 1 litre (5 su bardağı) tavuk suyu yada su 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı krema Orta boy bir tencerede yağı orta ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp orta boy, derin bir kaseye süzünüz ![]() ![]() ![]() Çorbayı yeniden tencereye boşaltıp ısıtınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|