![]() |
Kirmizi Fasulye Corbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kirmizi Fasulye CorbasiMalzemeler; - 300 gr haslanmis kirmizi fasulye* - 1 adet orta boy sogan, ince kiyilmis - 1 adet havuc, minik minik dogranmis - 1 kereviz sapi - 2 yemek kasigi zeytinyagi - 1,5 kap kadar sebze suyu ya da su - 1/2 tatli kasigi kimyon - 2 adet taze sogan - tuz ve karabiber tarifi * Fasulyeyi konserve almamanizi oneririm ![]() ![]() ![]() -Sogan, havuc ve kerevizi zeytinyaginda yumusuyana dek, 5 dk kadar kavurun ![]() ![]() Suyu ekleyin ![]() ![]() ![]() Corbanin yarisini mikserden gecirip, kalan corbaya ekleyin ![]() Uzerine ince kiyilmis taze sogan serpip sicak servis yapin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|