Türk Çorbası |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk ÇorbasıTürk Çorbası Tarifi - Türk Çorbası Nasıl Yapılır - Türk Çorbası Malzemeleri Türk Çorbası 300 gr tavuk eti 2 biber 1 soğan 1 su bardağı haşlanmış mısır 2 yemek kaşığı margarin 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı nişasta yeteri kadar su Soğan yağda kavrulur, biber ince ince doğranır üzerine eklenir tavuk ta aynı şekilde ince ince doğranır, üzerine eklenir, 2 - 3 dakika kavrulur Mısır atılır, karabiber tuz eklenir en sın nişasta bir miktar suyla inceltilerek karışıma atılır Kıvama gelene kadar su eklenir Karıştırarark kaynayana kadar pişirilir Daha sonra kısık ateşte 5 dakika daha pişirilir, ocaktan alınır |
|