![]() |
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı ÇorbasıKesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Tarifi - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Yapılışı - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Nasıl Yapılır - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzemeleri Malzeme Listesi 1 Su B ![]() 1 Demet Kuzu Kulağı 1 Kase Yoğurt 1 Yumurta Sarısı 2 Çorba K ![]() 1 Su B ![]() Tuz Su Üzeri İçin: Tereyağı Hazırlanışı: Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz ![]() ![]() ![]() Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz ![]() ![]() Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|