Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı ÇorbasıKesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Tarifi - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Yapılışı - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Nasıl Yapılır - Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzemeleri Malzeme Listesi 1 Su B Kesme Hamur1 Demet Kuzu Kulağı 1 Kase Yoğurt 1 Yumurta Sarısı 2 Çorba K Un1 Su B Et SuyuTuz Su Üzeri İçin: Tereyağı Hazırlanışı: Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz![]() Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz![]() Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz
|
|
|
|