![]() |
Bıldırcın Patesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın Patesifransız mutfağından bıldırcın tarifi - bıldırcın nasıl pişirilir - fırında bıldırcın Bir kilo unu, yarım kiloya yakın tereyağı ile, üstüne tuz ve biber ekerek yeteri kadar su koyarak iyice yoğurunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine yumurta sarısını sürdükten sonra fırında pişiriniz ![]() ![]() Ayrıca 8 tane bıldırcını temizleyerek uzunlamasına ikişer parçaya ayırınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() El ile uğarak kevgirden geçiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bıldırcınlar dizilirken ayak ve kuyruk yönleri alta ve göğüsleri üste gelmelidir ![]() |
![]() |
![]() |
|