![]() |
Tavşan Pane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşan PaneTavşan Pane Tarifi - Tavşan Pane Nasıl Yapılır - Tavşan Pane Malzemeleri Tavşan Pane Malzemeler 1 tavşan 1/2 demet maydanoz 2 yumurta 1 limonun suyu 1 ![]() Birkaç yaprak kereviz Birkaç dövülmemiş karabiber Yeteri kadar un Kurutulmuş ekmek tozu Dövülmüş karabiber ve tuz Hazırlanışı Tavşanı kemiklerinden ayırıp, parçalara bölmelim ![]() ![]() ![]() Bunların üzerine limon suyunu, yarım bardak zeytinyağını dökmeli ![]() ![]() ![]() Vakti gelince, kalan zeytinyağını derince bir tavaya koyup, orta ısılı bir ateşe oturtmalı ![]() ![]() Önce una sonra hafifçe çırpılmış tuzlu ve karabiberli yumurtaya, daha sonra kurutulmuş ekmek tozuna bulamalı ve tavaya atıp, her yanını nar gibi kızartmalı ![]() ![]() Tavadaki zeytinyağını da üzerlerine gezdirerek döktükten sonra kabı ortadan az ısılı bir fırına sürmeli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|